За нас

Здравейте, приятели,

След години работа в света на модата, нашият екип от професионалисти реши да скочи в прeдизвикателството Diana Pagano и да създаде свой моден бранд. Нашите модели са инспирирани от последните тенденции във висшата мода и представени по един нов и вдъхновяващ начин. Нашата мисия e да направим достъпни за една широка аудитория висок клас дрехи, отговарящи на най-високите изисквания по отношение на стил, дизайн, изработка и качество на използваните материали. Всеки един наш артикул е подбран с усет и внимание към детайла. Работим с висококачествени дрехи на италиански и български производители. Почти всички снимки, с които презентираме своите колекции са авторски, с екип от наш стилист, фотограф, гримьор и модели. С гордост ви представяме първите колекции на нашия моден Бутик.


Summer Vibes е колекция, съчетаваща в себе си най-новите и актуални модели за лятото. Дрехите са изработени от нежни феерични материи – шифон, памук и дантела. Дрехите от колекцията ще ви дадат усещане за комфорт и лекота в топлите летни дни. Моделите са подходящи както за официални случаи, така и за ежедневието и незабравими ваканционни дни на морето.

Selebrity Glam е колекция, вдъхновена от произведенията на световни топ дизайнери и модни къщи. С нея ще се докоснете до най-актуалните в световен мащаб модели и ще бъдете звездата на всяко едно парти и бляскаво събитие. Дрехите, представени в тази колекция са смели, провокативни и подходящи за всякакви официални поводи. Подбрали сме модели, любими на световни топмодели и знаменитости, които ще ви накарат да се чувствате истинска гламър принцеса.

Casual Chick е колекция, подходяща за вашето ежедневие. Моделите са комфортни и удобни, даващи свобода на тялото ви и изработени от висoкокачествeни естествени материали. Стайлингът е артистичен и разчупен, със съвременно ърбън звучене.

Miss Chic е колекция, изработена от луксозни платове и изчистен изискан дизайн. В нея ще намерите тоалети както за официални поводи и събития, така и елегантни решения за офиса.