Условия за връщане и замяна

Нашият бранд предлага опциите преглед и тест при доставка на стоката. В случай, че закупената от вас стока не ви удовлетворява, можете да я замените в рамките на 2 работни дни, след като сте я получили. За да извършите замяната попълнете формуляр за връщане или се свържете с представител на бранда Diana Pagano.

Контакти за връзка:

Тел: 087 775 7719

Имейл адрес: store@diana-pagano.bg

Важно: Замяната ще да бъде извършена, едва след като получите телефонно или писмено потвърждение за смяна на закупената стока.
Стоката се връща с Еконт и за сметка на изпращача.
Кога закупената стока се приема за замяна?
Закупената стока може да бъде приета за замяна, само при следните обстоятелства:
1. В срок от два дни след извършване на покупката трябва да уведомите служителите на www.diana-pagano.bg, че искате да върнете закупената от вас стока.

2. Върната стока трябва да бъде доставена с неповредена опаковка, да не е носена, да не е прана, или третирана с препарати, да няма следи от миризми или замърсявания по нея. Diana Pagano няма да приема върнати продукти, които не отговорят на горепосочените условия.

3. Може да поискате замяна на стоката в случай, че имате проблем с размера или искате да смените продукта с друг артикул. Замяната се извършва според изброените по-горе изисквания, като таксите за доставка са за сметка на клиента.

Изплащане на суми

Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си и искате да върнете закупена от нас стока и да получите обратно парите си, то приемането й обратно трябва да отговаря на всички условия – продуктът или опаковката му да не бъдат повредени, стоката да не е носена, изцапана или третирана с препарати, а връщането трябва да стане след уведомяване на екипа на компанията в срок от 2 дни до покупката.

Сумата за покупката ще ви бъде изпратена по БАНКОВ ПЪТ в рамките на 2 работни, след получаване на стоката и проверка на нейната цялост.